fredag 19 juli 2013

Bonusdagen den 19 juli


I och med att vi körde hela sträckan från Falun till Boden så blev fredagen en bonus-dag som vi fick extra.
Efter en något kall natt så satt vi på värmen i vagn och fick snabbt upp en skön värme.
Kl 10.00 så hängde vi på låset när sportbutiken öppnade men det blev en riktig nitlott. I mitt tycke den sämsta sportbutiken på de senaste 10 årens O-ring. Litet sortiment och inga speciella priser. Tävlingsexp. fungerade dock bra och bjöd på en nyhet med elektroniskt kösystem. Hämtningar av program, nummerlapp och köp av
busskort.






Efter lunch så blev det tältresning. Trots blåst, asfalt och nytt tält så gick det smidigt.







Senare på eftermiddagen så blev det träningsrace, som fungerar som en vanlig tävling men då enbart med öppna banor. Johan, Benny och jag tog samma bana Öppen 7 och startade även i nämnd ordning. På 5:e kontrollen så kom vi ihop så resultatordningen oss emellan blev den omvända startordningen. Efter dusch och letande efter min cykelnyckel så blev det en cykeltur på stan.














Ett par saker som är värd att ämna när det gäller årets o-ring är att det finns varmvatten i disktältet samt att tvättning av kläder tills vidare är gratis. Det var bara att lämna in kläderna och sedan hämta dessa en halvtimme senare.
I morgon så börjar det riktiga o-ringen med invigning och AXA-stafetten. Lagen består av 4 deltagare. I varje lag deltar  en D14, en D16, en H14 samt en H16. I dalarnas lag 1 så är båda syskonen ljungåker med.
Vi får vara med och heja fram dem.

Ö 7

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar